Coș - lei

Cum Cumpar

CUM CUMPAR ?

Daca aveti o intrebare sau o nelamurire legata de un produs, va rugam sa ne contactati fie telefonic fie prin email inainte de a plasa o comanda.

  1. Cautati produsul dorit in site.
  2. Apasati butonul CUMPARA pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.
  3. Dupa ce ati adaugat toate produsele in cosul de cumparaturi, apasati butonul COMANDA ACUM din pagina cosului de cumparaturi.
  4. Completati datele de livrare apoi apasati butonul FINAL COMANDA.
  5. Veti fi contactat (telefonic sau pe email) pentru a confirma comanda.

CUM PLATESC ?

  1. Plata ramburs prin FAN COURIER si POSTA ROMANA in momentul primirii comenzii.
  2. Suma de plata este PRET PRODUS (produse) +TAXA  TRANSPORT.

MODALITATI DE LIVRARE  SI RETUR

LIVRARE

Coletele se expediaza in timpul cel mai scurt, sau daca acest lucru nu este posibil, in termen de 72 ore din momentul primirii comenzii (daca nu exista o alta intelegere)

Ne rezervam dreptul de a nu onora acele comenzi care nu prezinta toate datele mentionate in formularul de comanda.

TRANSPORTUL este GRATUIT DOAR PRIN POSTA ROMANA daca valoarea coletului este mai mare de 200 RON pentru articole achizitionate din categoriile haine si accesorii vintage.

Vintagetrend foloseste POSTA ROMANA si FAN COURIER pentru expedierea comenzilor,dar se poate agrea si alt curierat

  1. POSTA ROMANA: in toata tara, prin colet postal/ramburs. Taxa de livrare este taxa POSTEI ROMANE si se calculeaza in functie de greutatea si valoarea coletului. Produsul este ridicat de la oficiul postal unde ati primit comanda.
  2. FAN COURIER: in aria de de acoperire. Livrarea se face de catre FanCourier la domiciliul clientului de regula in 24 de ore de la expedierea comenzii, si poate ajunge la maxim 48 de ore pentru livrarea in anumite zone Pentru specificatii cum ar fi: ora de livrare, adresa sau un punct de reper, va rugam vizitati siteul www.fancourier.ro

Costurile de transport sunt suportate de catre client.

RETUR

Se va face cu POSTA ROMANA- POST RESTANT conform ,,Termani si conditii’’cap RETUR

Vintagetrend nu poate raspunde pentru pachetele pierdute sau deteriorate din cauza transportului, intrucat intreaga responsabilitatea a livrarii pachetelor pana la client cade in atributiile firmei de curierat, oricare ar fi aceasta, conform legislatiei in vigoare.

 

 

 

Toate preturile sunt in RON.

 

Transport prin Posta Romana