Coș - lei

Informatii produse

INFORMATII PRODUSE

 1. Vintagetrend vinde piese vechi. Acest lucru inseamna ca articolele au o vechime considerabila si pot sau nu sa prezinte semne vizibile de varsta si/sau uzura. Fiecare articol pe care il vindem este selectat cu cea mai mare atentie la detalii, curatat si dezinfectat.
 2. Noi facem toate eforturile pentru a va prezenta cat mai clar culorile produselor care apar pe site. Totusi, culoarea pe care o vedeti dumneavoastra s-ar putea sa nu corespunda culorii produsului datorita diferentelor de culoare intre cea de pe monitorul dvs. si cea a produsului in sine. Pentru mai multe informatii despre fotografii va rugam nu ezitati sa ne contactati
 3. Toate masurile sunt aproximative, pentru ca fiecare produs are anumite particularitati. Totusi, noi am incercat ca masuratorile sa fie cat mai exacte. Va sfatuim ca inainte de a comanda un obiect vestimentar sa masurati un produs vestimentar care vi se potriveste cel mai bine.

Masurile sunt exprimate in centimetri:

  • bust: se masoara de la o axila la alta dubland rezultatul
  • talie: se masoara linia taliei si se dubleaza
  • maneci: se masoara de la umar pana la terminatia mansetei
  • lungimea: se masoara de la umar la tiv,daca are bretele se masoara fara ele
  • solduri: masuram linia soldurilor si o dublam
  • la pantaloni,salopete: lungime exterioara- de la talie la tiv ;lungime interioara- intre picioare la tiv
  • circumferinta la palarii,caciuli si sepci
  • manusi :latimea palmei fara degetul mare

Toate aceste masuri sunt exprimate la fiecare articol in parte impreuna cu masura mentionata pe eticheta daca aceasta exista,dar ele difera de la o tara la alta,deci cel mai corect este sa luati in considerare masuratorile in cm

TERMENI FOLOSITI PENTRU DESCRIEREA UNUI PRODUS

Aproape toate articolele comercializate pe acest site sunt vintage (au mai fost purtate)

 1. CONDITIE EXCELENTA: elementul prezinta usoare semne de utilizare sau de varsta dar isi pastreaza forma originala (in aceasta categorie intra si articolele noi).
 2. CONDITIE FOARTE BUNA: elementul arata unele semne de uzura minore dar este inca in conditie foarte buna.(se va mentiona unde este cazul)
 3. CONDITIE BUNA: elementul poate avea pete sau defecte, dar mai are inca o cantitate rezonabila de viata ramasa in el.(se va mentiona )TERMENI SI CONDITIIVa multumim pentru vizitarea siteul Vintagetrend si speram ca va puteti bucura de produsele noastre dispuse spre vânzare.Acesti termeni si conditii sunt destinati sa clarifice procedurile si modul în care functioneaza Vintagetrend. Prin vizitare, informare sau plasarea unei comenzi înseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare.

  Vintagetrend îsi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza acesti termeni si conditii. In orice moment, putem sterge, adauga orice informatie sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila iar prin folosirea in continuare a acestui site sunteti de acord sa respectati aceste modificari sau actualizari.

  RETURNAREA PRODUSELOR

  Clientul Vintagetrend are dreptul de a returna produsele primite conform legislatiei in vigoare.
  Acceptam returnarea produselor in urmatoarele situatii:

  1. Produsele prezinta defecte care nu au fost mentionate pe site-ul nostru
  2. In cazul hainelor, dimensiunile acestora nu corespund nevoilor clientului.

  Clientul este obligat sa notifice Vintagetrend intentia sa de a returna produsele achizitionate prin email sau telefonic cel tarziu a doua zi dupa primirea coletului si sa se asigure ca produsele respective vor fi returnate catre

  Vintagetrend in maximum 3 zile lucratoare de la data primirii coletului la adresa indicat prin email de Vintagetrend , in caz contrar Vintagetrend considera cererea invalida.

  Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului in cazul in care produsul returnat este in aceeasi stare in care a fost livrat. In caz contrar, Vintage Concept isi rezerva dreptul de a nu efectua rambursul contravalorii produsului respectiv.

  In cazul in care produsului respectiv i s-a aplicat o reducere de pret in momentul comenzii, valoarea rambursata catre client va corespunde valorii reale/efective platite de acesta.

  In toate aceste situatii, cheltuielile de returnare/re-expediere a produsului vor fi suportate de catre client iar re-expedierea se va face prin intermediul postei sau a unei companii de curierat rapid in functie de cum au fost livrate

  Pentru produsele livrate personal , nu sunt considerate comert la distanta si nu li se aplica conditiile de returnare a produsului.

  RESPECTAREA CONFIDENTIALITATII DATELOR PERSONALE ALE CLIENTULUI

  Magazinul Vintagetrend se obliga sa nu faca publice datele personale ale clientilor sau tranzactiilor efectuate. Datele personale vor fi folosite doar in scopul declarat al magazinului sau pentru informarea sau mentinerea comunicarii cu clientul.

  Vintagetrend va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Vintagetrend, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Vintagetrend  poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin diverse forme de informare (newsletter, scrisori, site).

Toate preturile sunt in RON. Toate drepturile rezervate

 

Transport prin Posta Romana